Golejada del Palma Futsal, 0 a 6 contra el Santa Coloma

Els mallorquins compten els partits per victòries. 3 de 3 possibles

29/09/2018

Tercera jornada de lliga i tercera victòria del Palma Futsal. Aquesta vegada, amb golejada inclosa… L’equip mallorquí va sortir com un tir i només va necessitar 1 minut per marcar. Eloy Rojas aprofita una badada en defensa del Santa Coloma per inaugurar el marcador.
Pràcticament calcat va ser el segon gol… Barron treu, dos tocs i cap a dedins. Aquesta vegada és Mati Rosa qui fa el 0 a 2 just quan es complia el segon minut de joc.
I a partir d’aquí… recital absolut de Carlos Barron. El porter del conjunt mallorquí ho va aturar absolutament tot. I això, va acabar desbaratant els jugadors del Santa Coloma. Mentre, els de Vadillo seguien fent el seu camí. Al minut 17, Eloy Rojas es tornava a vestir de golejador per anotar el 0 a 3…

Poca cosa va canviar a la segona part. El Santa Coloma seguia esperant un miracle que NO arribava. Perquè Barrón ho seguia aturant tot… i la resta de jugadors del Palma seguien tan enxufats con ell. Aquesta treta de córner es convertia en el 0 a 4. Gol de Burno Taffy al minut 28. I al 32, tornava a aparèixer Eloy Rojas per apuntar-se el seu primer hattrick de la temporada. L’andalús empeny la pilota al fons de la xarxa després d’una bona jugada personal de Diego Quintela. El recital dels mallorquins era absolut… i encara faltava un darrer gol. Bruno Taffy travessa tota la pista per marcar el definitiu 0 a 6.

El Palma Futsal torna a casa sent colíder de Primera. Ha sumat 9 de 9 punts possibles.