X

Continua la recerca del nin desaparegut de 5 anys i d’una parella alemanya

La UME ha trobat cabells humans al torrent de Son Carrió

11/10/2018

Continua la recerca del nin desaparegut de 5 anys i d’una parella alemanya

El darrer balanç oficial parla de tres persones desaparegudes. De moment, perquè no es descarta que n’hi pugui haver més.

A Son Carrió és on se centren les tasques de recerca del nin desaparegut de cinc anys, fill d’una de les 10 víctimes mortals. Aquí, els equips de rescat pentinen el torrent de dalt a baix on un dispositiu de la Unitat Militar d’Emergències ha trobat cabells humans que ara s’han d’analitzar.

Però al nin que se cerca des d’ahir, s’ha afegit un home i una dona alemanys. Ahir es localitzà el seu vehicle. D’ells, no se’n té notícia. Es tracta d’una parella de mitjana edat, resident a l’illa. Se’ls cerca pels voltants d’Artà.

El rastreig, però, es fa a tota la comarca, on es continuen cercant possibles víctimes.

També hi ha estrangers entre les víctimes mortals confirmades: una dona holandesa i una parella britànica. El cònsol del Regne Unit ha assegurat a IB3 Notícies que no tenen constància de més britànics afectats.

També han rebut peticions d’informació per part de britànics que volen saber si es pot o no viatjar a Mallorca. Des del consolat el missatge és de normalitat a la resta de l’illa.

11/10/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris