X

La compra dels quarters del Castell tindrà un cost de 2 milions d’euros

Així es desprèn l’acord assolit per MÉS per Menorca i el Govern per donar suport als pressupostos de la comunitat del 2019

23/10/2018

La compra dels quarters del Castell tindrà un cost de 2 milions d’euros

L’adquisició dels quarters del Castell tindrà un cost de 2 milions d’euros. La meitat l’assumirà el Consell i l’altra meitat el Govern. Així es desprèn de l’acord assolit per MÉS per Menorca i l’executiu per donar suport als pressupostos de la Comunitat del 2019. El document recull el compromís d’incloure una partida d’1 milió d’euros en els comptes de l’any vinent. La resta, com diem, anirà a càrrec de l’administració insular.

Tot i l’anunci de compra dels dos edificis per part de la Conselleria de Territori, fins ara no havien transcendit detalls de l’operació amb el banc dolent, actual propietari dels immobles.

Des de MÉS per Menorca celebren que l’executiu incorpori el milió d’euros als comptes i remarquen que ara és l’Ajuntament des Castell qui ha de liderar el procés per decidir quins usos es donen als Quarters, tot i que no en serà propietari.

L’adquisició inclou també la rescissió del conveni que actualment té el consistori amb la Sareb i que implicarà el retorn de 450.000 euros.

23/10/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris