X

Nova pròrroga a les obres de la carretera entre Ciutadella i Ferreries: acabaran a mitjans de febrer

L'informe sobre la solució a la rotonda a mig construir de Rafal Rubí, que es ve esperant des de fa mesos, estarà enllestit aquesta setmana

06/11/2018

Nova pròrroga a les obres de la carretera entre Ciutadella i Ferreries: acabaran a mitjans de febrer

Les obres de la carretera General entre Ferreries i Ciutadella haurien d’estar enllestides el 19 de novembre. Però aquest termini no es podrà complir. De fet IB3 Notícies, pot avançar que el Consell de Menorca acceptarà una nova pròrroga, de tres mesos més, fins a mitjans de febrer. L’empresa constructora es justifica tot dient que les intenses pluges de la tardor han endarrerit el seu calendari.

Tampoc s’està complint el calendari pel que fa a les rotondes a mig construir de Rafal Rubí i l’Argentina. En el primer cas, fa un mes que el departament de Mobilitat hauria d’haver presentat un informe per quantificar el cost de la demolició. Ara des del Consell han informat a IB3 Notícies que estarà enllestit aquesta setmana. Pel que fa a l’Argentina fa més d’un any que la Comissió Balear de Medi Ambient va avalar l’esbucament de l’estructura a doble nivell, però, de moment tampoc s’hi ha actuat.

06/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris