X

Temperatures idíl·liques el penúltim dia de l’any i darreres compres als mercats

El preu de la porcella es dispara aquests dies, el del xot es manté, i el peix i marisc han davallat. Les fruiteries són parades amb molt de moviment, la gent s'afanya a comprar el raïm de la sort

30/12/2018

Temperatures idíl·liques el penúltim dia de l’any i darreres compres als mercats

Acaba el 2018 amb els termòmetres que sobrepassen els 15 graus. Una jornada la d’avui: penúltim dia de l’any, per sortir amb la família i dinar fora. La platja ha estat un dels llocs triats per la majoria i algun valent inclús ha fet un capfico.

Gent i més gent passejant pel Port de Sóller i aturant-se a dinar a qualque terrassa dels restaurants. No queda ni una taula buida. Avui darrer diumenge de l’any, temperatures més que agradables són gairebé primaverals.

Els restauradors agraeixen el bon temps, quan surt els sol no els queda cap lloc lliure per atendra més comensals. Sense reserva és impossible entaular-se.

N’hi ha que prefereixen que faci fred i nevi durant aquestes dates, però la majoria estan contents amb les temperatures agradables d’aquests dies.

A més de sortir a passejar, molts han anat a la platja, i algun valent s’ha atrevit a nedar. La temperatura de la mar no supera els 16 graus.

Avui també és dia de compres, els mercats municipals de Palma han obert. No s’han omplert tant com diumenge passat, la vigília de la Nit de Nadal, però ho han aprofitat per acabar de confeccionar el menú de demà.

 

30/12/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris