Maneta del Palma Futsal per confirmar el gran inici de 2019

Paradynski marca un dels 5 gols contra el Santa Coloma i es revindica davant l'afició després d'uns dies convulsos

12/01/2019

Se sol dir que “any nou, vida nova”. I el Palma Futsal ho està confirmant el 2019. El primer partit de l’any a Son Moix va començar de la millor manera. Al minut 3, els mallorquins ja guanyaven de dos gols. El primer amb certa fortuna després d’un tir de Diego Nunes. I pocs segons després, Felipe Paradynski es definia així davant Borja. El brasiler, protagonista de la setmana per les declaracions sobre la seva possible sortida a final de temporada, celebrava el gol tot besant l’escut.

El tercer gol del vespre arribar al minut 7 gràcies a una gran jugada personal de Mati Rosa, que deixava un defensa i el porter rival en terra. Amb aquest marcador i el partit pràcticament sentenciat acabà la primera part. A la represa, Carlos Barrón va provocar l’ensurt del vespre. El porter va rebre un cop al pit que va provocar-ne la substitució.

El substitut, Nico Sarmiento, no va poder fer res per aturar el tir de Pol Pacheco, que retallava distàncies al marcador al minut 7 de la segona meitat. Però poc després, Catela marcà el 4 a 1 per als locals amb un toc subtil amb la cama esquerra. El conjunt català no va abaixar els braços i, quan encara restaven 7 minuts, Thalles feia el 4 a 2. A 3 minuts del final, amb el Santa Coloma amb porter-jugador, Lolo, a porteria buida, va ser l’autor del 5 a 2 definitiu.

Aquesta victòria situa al Palma a la quarta plaça, a l’espera del resultat del partit entre ElPozo Múrcia i l’Osasuna Magna.