Derrota del Palma Futsal a la pista del Peníscola

Els mallorquins perden per 3 a 2 i segueixen cinquens a la classificació

31/03/2019

Els mallorquins cauen per 3-2 i pateixen una travelada important de cara a aspirar a la tercera o quarta posició. Cinc minuts fatídics al segon temps han tirat per terra les opcions de victòria dels mallorquins. Peiro al minut 25 ha obert la llauna per als castellonencs. Raúl Gómez ha aprofitat un doble-penal per fer el segon per al Peníscola al 30. I a la jugada següent Xavi Cols ha anotat el tercer dels locals. Els homes d’Antonio Vadillo han reaccionat als minuts finals i Mati Rosa al 38 ha escurçat distàncies per als palmesans. Al darrer minut de partit Catela ha aprofitat un rebuig per marcar el 3 a 2 definitiu. El Palma posa fi a la ratxa de tres victòries consecutives i seguirà cinquè classificat.