X

Valls carrega contra Ciutadans

Diu que continuarà com a regidor a Barcelona i acusa el partit d'Albert Rivera de seguir una estratègia de "com més malament, millor"

19/06/2019

Valls carrega contra Ciutadans

Manuel Valls ha carregat contra Ciutadans pels pactes indirectes amb Vox. Valls ha estat molt dur amb Albert Rivera a qui també acusa d’amargar-se darerra del Partit Popular. Ha reiterat que no votar Ada Colau era votar a l’independentisme i ha anunciat que manté el seu càrrec de regidor a l’Ajuntament de Barcelona.

Manuel Valls ha carregat durament contra Ciutadans aquest dimecres, després que la formació taronja trenqués aquest dilluns la coalició que formaven a l’Ajuntament de Barcelona.

Valls ha convocat la premsa per afirmar que el motiu utilitzat per Cs pel trencament, el vot a favor d’Ada Colau dissabte, només és una “excusa”. “La multiplicació de declaracions públiques no és un projecte polític”, ha dit l’exprimer ministre francès.

El regidor ha afirmat que les divergències amb Cs no es deuen a la seva relació personal amb Albert Rivera, sinó que es deuen a “l’estratègia equivocada” d’aquest partit, que ha qualificat de “sectària”.

Segons Valls, el partit encapçalat per Rivera ha canviat molt en un any, i ha assegurat que quan va pactar el govern d’Andalusia amb el suport de Vox va estar a punt de rompre amb ells.

Valls ha criticat que el llaç groctorni a penjar de la façana de l’Ajuntament de Barcelona, però s’ha refermat en la decisió de donar suport a la reelecció d’Ada Colau.

Segons ha dit, fent això va impedir que hi hagués un batle independentista, en referència a Ernest Maragall, i ha considerat que si això generava de debò discrepàncies amb Ciutadans, ho haurien d’haver pogut gestionar.

També ha assegurat que dissabte, a la plaça de Sant Jaume, es va veure “una altra vegada l’odi organitzat de l’independentisme”, i que Colau va “tastar una medecina que coneix: l’escarni”.

Valls també ha lamentat la deserció de Celestino Corbacho cap a Ciutadans, que ha qualificat d'”incomprensible”.

19/06/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris