X

Evacuades més de 600 persones per un incendi a un hotel de l’Arenal de Llucmajor

L'incendi podria haver estat provocat per un curtcircuit en un mòbil que estava carregant-se

02/07/2019

Evacuades més de 600 persones per un incendi a un hotel de l’Arenal de Llucmajor

600 persones han hagut de ser desallotjades avui dimarts de matinada a l’hotel Whala Beach de l’Arenal de Llucmajor a causa d’un incendi a una de les habitacions de l’establiment. El foc ha començat devers les 05.00 hores a una habitació del primer pis de l’hotel. Aviat les flames han agafat gran força. Clients i veïnats s’han espantat de valent.

En arribar, els Bombers de Palma han atacat les flames de l’habitació que es cremava i les han pogudes controlar aviat. L’habitació ha quedat, però, totalment calcinada. Des del primer moment, els Bombers de Mallorca han fet feina per desallotjar ordenadament els més de 600 clients de l’hotel en col·laboració amb la Policia.

Una dotzena de clients atemorits fugien i s’han enfilat a llocs no segurs. Els Bombers els han pogut rescatar amb l’autoescala. Els sanitaris han atès 70 persones, moltes d’elles per inhalació de fum, altres per atacs d’ansietat. En total, han hagut de traslladar 19 ferits lleus a centres hospitalaris.

Un bomber ha patit un cop de calor, però s’ha recuperat aviat, i el turista de l’habitació on ha començat l’incendi té cremades a les extremitats.

L’hotel Whala Beach, antic San Diego, ha estat totalment reformat. Des de la direcció destaquen que tant els serveis d’emergències com els dispositius antiincendis han evitat una desgràcia. A partir de les 09.30 hores han començat a reallotjar tots els clients.

Cinc habitacions han quedat tancades pels danys causats pel foc, el fum i la calor. Ara, la Guàrdia Civil investiga l’origen de l’incendi. No descarten que l’hagi provocat un curtcircuit en un mòbil que estava carregant-se.

02/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris