X

Francina Armengol demana a Pedro Sánchez i Pablo Iglesias que arribin a un acord

Rosario Sánchez, diu que un govern estable a Madrid és imprescindible perquè les Balears tenguin els recursos econòmics necessaris

19/07/2019

Francina Armengol demana a Pedro Sánchez i Pablo Iglesias que arribin a un acord

El Govern de Francina Armengol està pendent de la constitució de l’executiu central, per conèixer si podrà disposar de les retribucions que correspondrien a les Balears per insularitat, recollides en el Règim Especial de les Balears, les inversions i el desbloqueig de determinades partides. Assignacions que estarien garantides si s’aproven els pressupostos generals.

Unes dades que la titular d’Hisenda considera imprescindibles per poder començar a elaborar els pressupostos de la Comunitat Autònoma. La portaveu de l’executiu, Pilar Costa, ha demanat al Partit Socialista i a Unides Podem que deixin enrere les diferències i arribin a un acord perquè la setmana que ve es pugui constituir el Govern central.

En el seu darrer informe, l’AIREF considera molt improbable que les Balears compleixin enguany l’objectiu de dèficit del 0,1% del PIB, per això el Govern necessita saber al més aviat possible de quines partides econòmiques podrà disposar.

19/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris