X

Emaya fixa en 100 milions d’euros el cost de la nova depuradora de Palma

Segons el responsable d'Emaya, Ramon Perpinyà, aquesta instal·lació, que té més de 40 anys, està obsoleta i necessita una renovació

30/07/2019

Emaya fixa en 100 milions d’euros el cost de la nova depuradora de Palma

Imatge d'arxiu. /EMAYA

Emaya continua demanant al Govern estatal la construcció d’una depuradora nova. Una instal·lació que serviria entre altres qüestions per evitar els abocaments d’aigües mixtes a les platges i que necessitaria una inversió de 100 milions d’euros. Així ho ha explicat avui a IB3 Ràdio, el president de l’empresa municipal d’aigües i clavegueram Ramon Perpinyà.

Perpinyà ha explicat que tant la depurada com la xarxa de clavegueram tenen 40 anys. Aquestes infraestructures, diu, han quedat obsoletes entre altres factors per mor de l’increment de la població. Per això, apunta que és necessari que es facin millores, que evitarien entre d’altres, els abocaments d’aigües mixtes a la mar. El president d’EMAYA assegura que el consistori fa feina per aconseguir del govern estatal finançament per una depuradora nova. Una instal·lació que tendria un cost de 100 milions d’euros que hauria de pagar el Ministeri de Medi Ambient. L’Ajuntament de Palma ja ha comprat els terrenys on poder construir aquesta nova instal·lació, ha explicat Ramon Perpinyà a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio.

30/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris