X

Els migrants arribats en pastera a Menorca, allotjats a un hostal per manca de places a la Casa d’Acollida

La Policia posa en llibertat als set adults, amb un permís provisional d'estada, i trasllada els tres menors a la Casa de la Infància

02/10/2019

Els migrants arribats en pastera a Menorca, allotjats a un hostal per manca de places a la Casa d’Acollida

Set de les deu persones algerianes arribades aquest dimarts a bord d’una barca a la costa de Sant Lluís han quedat en llibertat, després de declarar a la Comissaria de la Policia Nacional de Maó, ja que els centres d’internaments de la península estan plens. Per això, com és preceptiu, els faran una identificació temporal d’un mes perquè puguin romandre a Espanya. Les altres tres persones són menors i han estat traslladats a la Casa de la Infància de Maó sota la tutela del Consell.

Els migrants sostenen que van partir d’Algèria fa 4 dies amb una embarcació de petites dimensions, amb la qual van arribar a Binibeca. Tots tenen entre 17 i 25 anys i no volen quedar a Menorca.

De manera temporal, el Fons Menorquí de Cooperació ha cercat un hostal perquè hi puguin dormir. Els àpats els faran a la Creu Roja i Càrites els proporcionarà roba.

Així s’ha decidit en una reunió en la qual han participat administracions i entitats i s’ha posat de manifest la necessitat de fer un protocol per aquestes situacions.

02/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris