X

Anníbal explica la seva història al Casal Balaguer de Palma

Rodo Gener posa veu al líder cartaginès en un monòleg del periodista i divulgador Carlos Garrido

09/10/2019

Anníbal explica la seva història al Casal Balaguer de Palma

'Anníbal, l'espasa i el llamp' es podrà veure a partir de demà i fins dissabte al Casal Balaguer de Palma.

Rodo Gener dona veu a Anníbal de Cartago, un personatge històric imprescindible que el temps ha anat esborrant i que el periodista Carlos Garrido recupera en el seu muntatge, ‘Anníbal, l’espasa i el llamp’. Un muntatge que demà s’estrenarà a Can Balaguer de Palma, on es podrà veure fins dissabte.

Explica Garrido que la història d’aquest personatge, el més immortal de la cultura cartaginesa, l’ha perseguit tota la vida. Reivindicar-lo és, gairebé, una qüestió personal, ara que la memòria històrica és cada vegada més magra. Les gestes d’aquest home que, entre altres coses, va travessar els Alps amb un exèrcit carregat d’elefants, deixa bocabadat el públic que assisteix al muntatge on Gener és la veu teatral, Garrido hi aporta el vessant més informatiu i Mariona Forteza hi afegeix el tast musical.

‘Anníbal, l’espasa i el llamp’ a partir de demà i fins dissabte al Can Balaguer, a Palma. Al mateix espai museístic on, fa uns mesos, s’exposaren les troballes de l’illot de Sa Galera, un espai més relacionat amb Anníbal del que ens podíem imaginar.


Fes clic aquí per a escoltar la informació ampliada

 

09/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris