X

Quim Torra demana a Pedro Sánchez fixar un dia i una hora per poder negociar

Pere Aragonès ha demanat al Ministeri de l'Interior que faci actuar la seva policia amb criteris de proporcionalitat

19/10/2019

Quim Torra demana a Pedro Sánchez fixar un dia i una hora per poder negociar

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha comparegut avui migdia davant els mitjans i ha demanat a Pedro Sánchez que fixi un dia i una hora per poder negociar. “Instem un cop més al president del govern espanyol en funcions a fixar avui mateix un dia i una hora per seure en una taula de negociacions sense condicions a parlar, a dialogar, per acordar. Aquesta és la seva responsabilitat”, ha declarat Torra.

El president català ha demanat una negociació política per a un conflicte polític. Ho ha fet acompanyat del vicepresident, Pere Aragonès, que també ha demanat al Ministeri de l’Interior que faci actuar la seva policia amb criteris de proporcionalitat.

Torra ha fet també una crida conjunta als ajuntaments catalans per condemnar la violència als carrers i ha assegurat que el moviment independentista ha estat sempre “un moviment transversal, massiu, cívic, ètic i pacífic”.

Carles Puigdemont també s’ha pronunciat en aquest sentit i ha demanat al govern espanyol tornar a la taula de negociació “Ara és el moment de reconèixer un problema polític molt important i de fer política. Els governs són els responsables de fer-ho i de no eludir la seva responsabilitat”, ha declarat l’expresident català.

 

 


Grande-Marlaska es desplaça a Barcelona per reunir-se amb el conseller Miquel Buch

19/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris