X

La directora de l’Aeroport de Menorca proposa ajustar l’horari de les escales per millorar la connectivitat de l’illa

Valenzuela considera bàsic adaptar els enllaços amb Palma, Barcelona i Madrid per no haver d'esperar gaire per volar a altres destinacions

23/12/2019

La directora de l’Aeroport de Menorca proposa ajustar l’horari de les escales per millorar la connectivitat de l’illa

L’aeroport de Menorca és l’únic de les Balears que creix en places; aquest hivern ofereix un 4% de seients, tot i que només té vols directes amb Palma, Barcelona, Madrid, València i Londres. La idea, d’aquí a dos anys, és enllaçar Menorca amb 29 països europeus. Però el primer pas és ajustar els horaris amb els aeroports nacionals habituals; Palma, Barcelona i Madrid, per així facilitar la connexió des d’aquests punts amb altres destinacions.

L’aeroport acabarà l’any batent el seu propi rècord, amb prop de 3 milions i mig de passatgers, lluny encara dels 5 milions per als quals es va concebre.

Els sindicats reclamen que s’incrementi la plantilla de treballadors a l’aeroport, per fer front al creixement del trànsit aeri que es registra, sobretot, a l’estiu. Per a la directora Eva Valenzuela, però, els reforços que es contracten durant la temporada són suficients.

23/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris