X

El Govern té previst augmentar en un 40% les freqüències de transport públic que comuniquen amb Palma

Una altra de les novetats és que el servei serà més regular i es mantendrà durant tot l'any, principalment a les zones costaneres

13/01/2020

El Govern té previst augmentar en un 40%25 les freqüències de transport públic que comuniquen amb Palma

La Conselleria de Mobilitat ha presentat avui el nou servei d’autobusos de les comarques del Llevant i Migjorn de Mallorca. La planificació del transport públic per carretera s’ha redissenyat de bell nou i que començarà a funcionar a finals d’any.

Entre les novetats: un augment de prop del 40% de freqüències que comunicaran amb Palma, que és un dels serveis més demandats.

Manacor és la capital de comarca quant a serveis i des d’aquí se centralitzen gran part dels serveis de transport. Aquesta nova concessió, a més d’augmentar freqüències, crearà línies directes cap a Palma. Tot amb l’objectiu de potenciar el transport públic.

Una altra de les novetats és que el servei serà més regular i es mantendrà durant tot l’any, principalment a les zones costaneres. La flota de la zona de Llevant i Migjorn estarà composta per 81 busos nous, tots elèctrics o de gas. I els pobles de Manacor, Campos i Felanitx faran d’eix transversal per donar fluïdesa a la línia.

13/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris