X

Els comerços de Palma tanquen per protestar contra la política de mobilitat de Cort

Creuen que les restriccions de trànsit perjudiquen els seus negocis

27/02/2020

Els comerços de Palma tanquen per protestar contra la política de mobilitat de Cort

Els comerciants de Palma s’han manifestat avui dematí contra la política de mobilitat de Cort. Entre les 11h. i les 12h., centenars de botigues de la ciutat han abaixat les barreres per participar en el tancament de protesta, convocat per les patronals Pimeco i Afedeco. Després de tancar, els empresaris s’han proveït de pancartes on es podia llegir “El comerç urbà es traspassa” i s’han dirigit cap a l’Ajuntament, on avui dematí hi havia plenari.

Les mobilitzacions no només s’han produït al centre de Palma. També s’hi han sumat comerciants de les barriades, com els venedors del Mercat Municipal de Pere Garau. Aquí, els venedors protesten contra la conversió en zona per vianants del carrer Nuredduna. Diuen que la restricció en el pas de vehicles els provocarà pèrdues perquè els compradors tendrán més dificultats per carregar les compres que facin al mercat.

D’altra banda, les entitats GOB, Vianants en Luita, Biciutat i Amics de la Terra han fet públic un comunicat conjunt en què donen suport a la política de mobilitat de Cort i defensen que aquestes mesures són necessàries per dotar els ciutadans de més qualitat de vida.

27/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris