X

Detingut un home a Palma per desobeir l’estat d’alarma

Per altra banda, la Policia Local de Sóller agraeix la solidaritat d'uns veïns

17/03/2020

Detingut un home a Palma per desobeir l’estat d’alarma

Imatge del passeig del Born de Palma, avui dimarts, sense ningú al carrer; molt poc habitual.

La Policia Nacional ha detingut un home a la plaça de la Feixina de Palma per desobediència i incompliment pel Decret de l’estat d’alarma. Va ser després que els agents li demanessin de forma reiterada que havia de tornar al seu domicili, i ell es va negar. Avui dimarts, tercer dia de l’estat d’alarma, al centre de Palma s’ha vist molta presència policial, per informar els ciutadans de l’obligació de romandre als seus domicilis. Els agents també estan informant de les sancions que poden arribar a aplicar-se i que poden portar sancions d’entre 600 a 30.000 euros.

També, la Policia, segons un comunicat, ha aixecat en les darreres hores 23 actes administratives per desobediència a Eivissa, Manacor i Palma. Es tracta de persones que es trobaven en la via pública sense motiu justificat i que havien fet cas omís a les repetides indicacions dels agents. També hi ha casos puntuals de ciutadans que practiquen esport desobeint a les restriccions acordades.

A Eivissa, la Policia Nacional ha aixecat tres actes, mentre que a Manacor han estat set i a Palma, 13. A més, la Policia Local de Palma ha formulat altres 17 actes pels mateixos motius.

D’altra banda, les carreteres balears han registrat un fort descens del trànsit, especialment a l’horabaixa, a causa de les restriccions del Decret de l’estat d’alarma, segons han constatat els agents de la Guàrdia Civil de Trànsit.

Mostres de solidaritat

A més que molta gent segueix les indicacions que marca l’estat d’alarma de mantenir-se a casa el més temps possible, hi ha mostres de solidaritat per part de ciutadania que fa a membres i cossos de seguretat. Així ho diuen agents de la Policia Local de Sóller que han agraït a través de Twitter l’entrega que els han fet comerciants del municipi de mascaretes i guants:

17/03/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris