X

El Consell de Menorca omple de cultura i esport virtual els dies d’estat d’alarma

La darrera proposta és que els ciutadans enviin fotos o videos per a l'Arxiu del confinament

05/04/2020

El Consell de Menorca omple de cultura i esport virtual els dies d’estat d’alarma

‘La cultura no atura’ és l’etiqueta amb la qual el Consell de Menorca ha posat en marxa un ventall d’activitats culturals i esportives virtuals per fer més entretingut el confinament, com per exemple la lectura d’un conte o una classe de ioga. ‘Menorca Illa de Cultura’ és l’agenda que indica mitjançant les xarxes socials el dia i l’hora de les activitats que es poden seguir en línia.

La darrera proposta cultural és enriquir l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca. Per això, conviden els ciutadans a enviar-hi fotografies, videos o sons captats durant aquests dies a casa. Es tracta que tothom contribueixi a documentar el que s’ha anomenat “l’arxiu del confinament”.

Però no només es vol alimentar la ment sinó també el cos i, per això, el programa Menorca Illa de l’Esport del Consell proposa exercicis físics per fer a casa. Aquest diumenge, per exemple, el canal de youtube Onayoga proposa una sessió d’aquesta disciplina.

La Xarxa de Biblioteques continua oferint mitjançant la seva pàgina web llibres, pel·lícules i esdeveniments especials com les lectures preparades per celebrar el Dia del Llibre infantil, el passat dia 2.

05/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris