X

Els taxistes d’Eivissa no volen llicències d’estiu ‘perquè no hi haurà feina per a tots’

La petició s'ha traslladat al Consell i als 5 consistoris, esperen resposta prompte ja que algunes llicències comencen dia 15 de maig

07/04/2020

Els taxistes d’Eivissa no volen llicències d’estiu ‘perquè no hi haurà feina per a tots’

Dia rere dia, anam coneixent nous problemes que s’han de solucionar arran de la crisi del coronavirus. A Eivissa, la Federació de Taxistes de l’illa demana que no es posin en marxa les més de 400 llicències estacionals previstes per a aquest estiu. Asseguren que no hi haurà feina per a tothom.

La Federació de Taxistes d’Eivissa demana que es paralitzi el pla de llicències temporals de taxis, que suposen un increment de prop de 440 llicències. Les previsions poc esperançadores d’arribada de turistes o les notícies sobre ERTOS en companyies aèries i de hòlding els fan pensar que no hi haurà demanda en el seu sector.

Una petició que ja han traslladat al Consell d’Eivissa i als 5 consistoris i a la qual esperen resposta prompte, ja que algunes d’aquestes llicències es posaran en marxa dia 15 de maig.

Justifiquen que, en cas que la situació millorés, sempre es podrien preparar els vehicles necessaris per reforçar el servei. Actualment, aquest s’ha reduït a un 20% de la flota de cada municipi, en mode de servei mínim.

07/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris