X

La custòdia dels fills de parelles separades en temps de confinament

En la majoria dels casos els pares han arribat a acords entenent l'actual situació d'emergència sanitària

10/04/2020

La custòdia dels fills de parelles separades en temps de confinament

Un dels dubtes que va sorgir quan es va decretar l’estat d’alarma era conèixer com es resoldria la situació dels fills de parelles separades en relació amb la seva custòdia. En el cas d’Eivissa, la junta local de jutges va decidir que es mantinguin les mesures acordades, per sentència o interlocutòria, però sent compatibles amb la situació d’emergència sanitària.

Amb l’objectiu que les mesures de confinament siguin efectives, la junta judicial d’Eivissa diu que s’evitin els trasllats freqüents de menors, però recalquen que és una recomanació i no una imposició. Malgrat el que diguin les sentències judicials o interlocutòries sobre la custòdia dels menors, qualsevol nou acord que els progenitors considerin preval en aquestes circumstàncies excepcionals .

Segons el col·legi d’advocats a Eivissa, en la majoria dels casos les parelles separades han arribat a acords entenent l’actual situació d’emergència sanitària. La delegada del col·legi d’advocats d’Eivissa, Eva Maria Cardona, explica que algunes parelles separades han substituït el règim de visites pel contacte telemàtic.

10/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris