X

25 anys seguits de Bep Llorens a l’Avarca Menorca

El tècnic renova una temporada més i en complirà 9 com a primer tècnic del club de Ciutadella

27/04/2020

25 anys seguits de Bep Llorens a l’Avarca Menorca


 IB3´àudios Escolta Esports 3

Amb el subcampionat de la Copa disputada a Ciutadella i el segon lloc a la Lliga Iberdrola fins que la competició es va aturar, els resultats han avalat una vegada més l’entrenador de l’Avarca Menorca. Les dues parts han arribat a un acord sense gaires problemes i, d’aquesta forma, Bep Llorens ha renovat una altra temporada com a primer tècnic del conjunt illenc. Serà la novena campanya que el dirigirà com a màxim responsable, coincidint a més amb els 25 anys que complirà vinculat al club. “La confiança entre tots dos és mútua, però que t’ho demostrin així en temps on tots els clubs tenen dubtes sobre els seus respectius projectes esportius és un fet que me dóna més força i ganes encara”.

Així ho ha dit Bep Llorens al programa Esports 3 d’IB3 Ràdio, on ha reconegut que la incertesa motivada pel coronavirus marca molt la planificació esportiva. Un dels aspectes en el quals està centrada l’entitat és la renovació d’un altre pilar important de l’equip: Maira Westergaard, màxima anotadora de la categoria, i per la qual sospiren diversos equips de la Lliga Iberdrola. “Hi ha dos o tres conjunts que s’han mogut molt ràpid i fort, i la nostra prioritat és trobar un acord que satisfaci a la jugadora i al club”, ha afirmat.

Respecte de la pròxima campanya, Bep Llorens vol ser “optimista”, i creu que la competició podrà tornar el setembre o l’octubre, “encara que segurament serà a porta tancada”.

27/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris