X

La UIB congela les taxes universitàries

Es facilitaran les condicions d'abonament de la matrícula i es crearà un ajuda econòmica per als estudiants

06/05/2020

La UIB congela les taxes universitàries

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca i la Universitat de les Illes Balears han establert algunes mesures per ajudar a pal·liar els efectes econòmics derivats de la pandèmia, de cara al curs acadèmic 2020-2021. Les taxes universitàries es congelen i es facilitaran les condicions d’abonament de la matrícula. A més, es crearà una ajuda econòmica per als estudiants, que serà del mateix import que les matrícules anul·lades el curs 2019-20 a causa de la pandèmia.

Per altra banda, les matrícules per als estudiants de doctorat que no hagin pogut presentar la seva tesi per mor d’aquesta situació, seran gratuïtes durant un període equivalent a la durada de l’estat d’alarma. En el paquet de mesures acordades, també s’hi preveu el cas de contractes postdoctorat, predoctorat i tècnics de recerca, de convocatòries CAIB, que finalitzin els propers 12 mesos des de la declaració de l’estat d’alarma i en prorroguen d’ofici la durada durant tres mesos.

Les dues institucions consideren imprescindible la implicació del Ministeri d’Universitats amb un pressupost específic per garantir l’equitat entre els alumnes.

06/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris