X

El Museu de Mallorca obre de nou al públic i serà obligatori l’ús de mascareta

Per incentivar la reobertura, l'entrada serà gratuïta fins arribar a la fase 3

18/05/2020

El Museu de Mallorca obre de nou al públic i serà obligatori l’ús de mascareta

Després d’estar dos mesos tancat, el Museu de Mallorca reobre a partir de demà dimarts les portes al públic. Una reobertura marcada per les pertinents mesures de prevenció contra la Covid-19 en què els visitants estaran obligats a dur mascareta.

Tot just després d’entrar al Museu, el visitant haurà de desinfectar-se les sabates per poder accedir a les exposicions i sempre respectant les distàncies. Segons ha explicat la directora del Museu, Maria Gràcia Salvà, és important desinfectar el calçat perquè el terra de l’edifici no es pot fregar continuament. Sí que s’incrementarà la neteja i la desinfecció dels banys i de les zones comunes del Museu, ha afegit.

Pel que fa a l’aforament, s’hi s’ha reduït en un terç i s’indicarà en cada entrada de sala quantes persones poden accedir alhora. L’ascensor només es podrà usar en casos excepcionals.

Si hi hagués sospites de contaminació d’alguna peça, la institució ha explicat que s’ha habilitat dues sales de quarantena on també s’hi posaran arxius, obres o peces que el Museu adquereix.

Per incentivar la reobertura, l’entrada serà gratuïta fins arribar a la fase 3, segons ha previst la directora del Museu. I l’horari serà de dimarts a diumenge, de 09.00 hores fins a les 14.00 hores.

18/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris