X

Més per Menorca demana al Parlament la impugnació del decret de mesures urgents del Govern

La formació ecosobiranista s'empara en un defecte de forma

21/05/2020

Més per Menorca demana al Parlament la impugnació del decret de mesures urgents del Govern

Més per Menorca ha presentat un escrit al Parlament, en què demana la impugnació del Decret Llei aprovat pel Govern per a la “reactivació econòmica”, després de la crisi generada per la Covid-19. La formació ecosobiranista s’empara en un defecte de forma, considerant que no és vàlid des del punt de vista jurídic, perquè l’Estatut d’Autonomia no permet modificar els pressupostos amb un decret, i per això demana al Parlament que no l’admeti a tràmit.

En cas que aquesta petició prosperi quedaria novament enlaire el futur dels ponts a doble nivell de la carretera general de Menorca. El decret donava cobertura legal i n’agilitzava l’esbucament. Una mesura que ha estat durament criticada pel PP de Menorca, qui considera un abús de poder aprofitar un decret per permetre tirar a terra les estructures mig construïdes des de fa 7 anys.

La líder dels populars, Misericòrdia Sugrañes, adverteix que l’esbucament dels dos ponts implica més perill per als conductors. A més, apunta, l’operació té un cost de com a mínim 840.000 euros, als quals cal sumar la inversió ja feta d’un milió i mig més. Els populars no descarten la via judicial en cas que el decret superi el tràmit parlamentari dia 2 de juny.

21/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris