X

Tots els refugis de l’Ibanat, tancats fins al setembre

La Conselleria de Medi Ambient reemborsarà el 100% de l'import als usuaris que ja havien gestionat una reserva per aquest estiu

05/06/2020

Tots els refugis de l’Ibanat, tancats fins al setembre

Refugi del Gorg Blau (Mallorca)

Tots els refugis gestionats per l’Ibanat estaran tancats, almanco fins a l’1 de setembre, per evitar l’expansió de la Covid-19. La Conselleria de Medi Ambient ha informat que als usuaris que ja havien gestionat la seva reserva, se’ls realitzarà l’abonament del 100% de l’import.

Entre aquests refugis hi ha, per exemple, el de Cúber, Gorg Blau, les Cases de Binifaldó o el de Cabrera, entre d’altres. Aquests s’obriran al setembre, si la situació sanitària, diu Medi Ambient, ho permet.

D’altra banda, a partir de dia primer de juliol es reobriran les zones d’acampada de Sa Font Coberta, Els Pixarells i Marjanor. En aquesta mateixa data obriran els centres d’interpretació i informació dels espais naturals gestionats pel Govern. Abans, quan passem a fase 3, ja es podran utilitzar les taules de les àrees recreatives, però l’ús del foc està prohibit.

El que ja s’ha reprès, a partir de dia 1 de juny, són les activitats d’educació ambiental, amb la reobertura d’alguns itineraris.


Els espais naturals protegits reprenen les activitats educatives

05/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris