X

Hotelers i restauradors de Pollença no obrin a l’espera que es reactivi el mercat britànic a final de juliol

No esperen l'arribada de turistes del Regne Unit fins a finals de juliol o principis d'agost

13/06/2020

Hotelers i restauradors de Pollença no obrin a l’espera que es reactivi el mercat britànic a final de juliol

Malgrat que la previsió no és la que s’esperava, el sector turístic de Pollença es mostra optimista en salvar la temporada. En aquests moments hi ha pocs restaurants oberts a Port de Pollença i, pel que fa als allotjaments, només hi ha obert un hotel al municipi i la previsió és que n’obrin dos més, properament, al port.

En aquest context de dificultats, hotelers i restauradors esperen que a finals del mes de juliol comencin a arribar turistes procedents del Regne Unit, el principal emissor del municipi, tot i que la situació epidemiològica al territori britànic és més complicada que la de les Balears.

“Depenem molt del mercat anglès”, assegura el president dels hotelers de Pollença, Jaume Salas,  i en aquests moments aquest mercat “està molt tocat, fins al punt que no esperam reacció fins a la darrera setmana de juliol o la primera d’agost”.

Esperances en el pla pilot

De totes maneres, la patronal veu amb bons ulls i confia en el pla pilot, que a partir de dilluns durà 10.900 turistes alemanys a les Illes. “Tenim moltes esperances”, diu Salas, “en aquests 38 vols”.

 

13/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris