X

L’Hospital de Son Espases participa en un estudi per conèixer les diferents seqüències de les soques del coronavirus

Tota la informació es compara en àmbit nacional i internacional

05/07/2020

L’Hospital de Son Espases participa en un estudi per conèixer les diferents seqüències de les soques del coronavirus

L’hospital Son Espases participa en un estudi a escala nacional per conèixer les diferents seqüències de les soques del coronavirus i com han afectat els pacients. És fonamental per definir les línies genètiques del virus, i per saber si muta o és més o manco virulent. Tota la informació després es compara en àmbit internacional.

La investigació no atura, als laboratoris de Son Espases a tota hora hi ha personal fent feina, han hagut d’augmentar els torns. És fonamental conèixer al màxim al coronavirus per cercar-ne una vacuna i ara disposen de material de darrera tecnologia. Un aparell que realitza el seguiment a la seqüència de la COVID-19. Ja tenen totes les dades dels 100 primers pacients contagiats.

Aquesta investigació engloba tot el país i tot el món. Son Espases forma part d’un estudi nacional que pretén conèixer les diferents línies genètiques del virus, les similituds entre els casos diagnosticats a les illes i a la península. Una eina fonamental per aprendre i esbrinar si apareixen noves variants amb l’arribada dels turistes. L’objectiu principal és trobar un vaccí, però abans cal conèixer el virus i veure’n les mutacions. Totes les dades que s’obtenen i la informació s’han de compartir en àmbit internacional també. Perquè com més sàpiguen els investigadors, abans trobaran una cura per frenar la COVID-19.

05/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris