X

Oriol Baradad, escollit per unanimitat nou coordinador del PSM-Més per Menorca

La nova executiva vol estalonar polítiques socials per afrontar la crisi que genera la pandèmia

11/07/2020

Oriol Baradad, escollit per unanimitat nou coordinador del PSM-Més per Menorca

Oriol Baradad, nou Coordinador del PSM-Més per Menorca

El PSM-Més per Menorca ha renovat la seva direcció, en la 40a assemblea celebrada avui dissabte capvespre a Ciutadella. Ho ha fet amb vocació de continuïtat en les línies mestres del partit, però amb l’objectiu d’impulsar les polítiques socials que permetin afrontar els reptes que genera l’actual de la COVID-19. També amb la voluntat d’estalonar l’agrupació municipal de Ciutadella, únic municipi on les sigles tenen representació pública, i continuar donant suport als militants que formen part dels càrrecs que Més per Menorca -coalició de la que formen part amb tres partits més- té a les diverses administracions.

La nova executiva (així com l’informe de gestió del Consell Executiu i l’Estat de Comptes) ha estat aprovada per unanimitat pel mig milenar d’afiliats participants d’un partit que s’autodefineix d’esquerres, menorquinista, ecologista i sobiranista. L’encapçala Oriol Baradad, qui també exposa la necessitat d’intensificar la feina perquè la ciutadania pugui recuperar la confiança en la política. D’altra banda el nou màxim responsable ha destacat que la formació compte amb una economia sanejada.

A més de Baradad com a Coordinador la nova executiva de PSM-Més per Menorca la integren Pepe Mascarí (Secretari d’Organització), Xesca Florit (Responsable de Finances), Simó Ferrando (Responsable de Coordinació Municipal), Fanni Riudavets (Secretària d’Actes), Mariona Riera (Coordinadora d’Assemblees), Marina Sansaloni (Representant de les JEM) i com a vocals Miquel Àngel Maria, Remi Lora, Tuni Allès, Joan Carles Villalonga, Sam Gomila i Joan Torres.

11/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris