X

Comencen les Festes del Carme amb una sessió de gipsy jazz a la plaça de l’església d’Es Cubells

Són les primeres festes populars que se celebren al municipi de Sant Josep un cop finalitzat l'estat d'alarma

12/07/2020

Comencen les Festes del Carme amb una sessió de gipsy jazz a la plaça de l’església d’Es Cubells

Aquest diumenge han començat les Festes del Carme, a Es Cubells, amb una sessió de gipsy jazz a càrrec de Ramsés Puente i Kevin Marin com a artistes convidats. És la primera de tres ‘jam al sol post’ que se celebraran durant les festes, sempre cada diumenge, amb Albert Oliva i Alfonso Morillas com a banda principal.

Les festes han començat amb una afluència molt baixa, encara que a poc a poc s’ha anat animant gent a mesura que començava el concert, a les 20:25 hores del capvespre. El pròxim diumenge hi haurà una sessió de jazz amb Pere Navarro i Luis Amador i el 26 de juliol Licitra i Andreas Fernández tancaran les festes amb una sessió de swing i blues.

Enguany seran unes festes atípiques a Es Cubells a causa de la COVID-19, hi ha menys esdeveniments programats i els que se celebraran estaran limitats pel que fa a la capacitat per garantir les mesures sanitàries.

Aquest dijous se celebrarà el dia gran amb missa, processó i ball pagès a càrrec del Grup Folklòric del municipi; divendres, a la plaça de l’església es projectarà la pel·lícula ‘Elcano i Magallanes, la primera volta al món‘, pensada pels més petits i dissabte, una ruta en caiac que començarà i acabarà a Cala d’Hort, passant per Cala Carbó.

12/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris