X

El Govern tanca el carrer ‘del ‘jamón’ i el de ‘la cervesa’ de Platja de Palma

La resolució es pren per tal d'evitar aglomeracions

15/07/2020

El Govern tanca el carrer ‘del ‘jamón’ i el de ‘la cervesa’ de Platja de Palma

Tot i que la Conselleria de Salut de les Illes ha ordenat el tancament dels negocis d’aquests punts de la Platja de Palma, l’ambient durant el matí al carrer de ‘la cervesa’ és de normalitat. Els locals d’oci i restauració estan oberts, però hauran de començar a tancar segons ordena la resolució que, a més, ja s’ha publicat al BOIB extraordinari i ja ha entrat en vigor.

Aquest és un dels punts calents on els turistes alemanys més surten de marxa. Els veïnats han contat a IB3 Notícies que els darrers dies s’han vist grans aglomeracions, amb persones que no respectaven la distància de seguretat i sense mascareta. Unes imatges que han arribat a les xarxes socials i als mitjans de comunicació i que el Govern vol evitar.

Un altre punt afectat per la resolució a la Platja de Palma és el conegut com a carrer del ‘jamón’ aquí però la majoria dels establiments no han reobert perquè superen la capacitat de 300 persones i, per tant, no poden exercir la seva activitat. Alguns treballadors d’aquests locals es lamentaven de què això ha afectat als seus llocs de feina, una reflexió que també han fet alguns veïnats

15/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris