X

‘Roomflames’, l’obra conjunta de 5 artistes després del confinament

Es pot veure a l'espai Kaplan Projects de Palma fins a finals d'agost

17/07/2020

‘Roomflames’, l’obra conjunta de 5 artistes després del confinament

Roomflames” és una exposició realitzada entre 5 joves artistes que han ajuntat la seva creativitat en una obra improvisada. Tots ells han aprofitat el confinament per mostrar a través de l’art la seva crítica cap als excessos de la societat de la informació en què vivim. La mostra es pot visitar a l’espai Kaplan Projects, a Palma, fins a finals d’agost. Mercedes Estarellas, propietària d’aquesta galeria, ha reconegut que està il·lusionada amb la tornada de l’esperit col·laboratiu entre artistes joves.

Ells, companys d’exposició, han compartit el seu art per crear un univers postconfinament que posa de manifest una crítica social comú. En les seves obres intenten representar  la tranquil·litat, amb una connotació espiritual, la saturació de missatges sobretot a les plataformes digitals i la degradació d’informació. També fan referències al món digital, a través de les finestres o formes geomètriques.

Finestres que ens recorden la nostra dependència digital però que a la vegada, com mostra un dels cinc artistes, Josep Santamaria, en les seves obres, ens permet conèixer altres persones i mons. Una dualitat que, segons l’artista Laura Rubio, també tenim dins de nosaltres en forma de llums i ombres. Potser és el que ha tractat de fer Aniya Defries, que durant el confinament va haver de canviar els seus models reals en directe per dibuixos d’ella mateixa.

L’exposició es pot veure des d’avui fins a finals d’agost a l’espai Kaplan Projects de Palma.

17/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris