X

El càmping de Lluc estrena vigilants per evitar-hi botellades

Hi ha hagut actes incívics que contravenen la normativa de la zona d'acampada

08/08/2020

El càmping de Lluc estrena vigilants per evitar-hi botellades

Personal de vigilància privada supervisarà des d’aquest cap de setmana les tres zones d’acampada de Lluc. L’Ibanat ha pres la decisió, després que en els darrers caps de setmana s’hagin reportat queixes de renous i botellades.

Els tècnics de l’Ibanat vigilen la zona de les vuit del matí fins a les set de l’horabaixa. És precisament a partir d’aquesta hora quan, en els darrers caps de setmana, hi ha hagut persones que entraven a la zona d’acampada fora d’horari i sense permís d’acampada. S’ha informat de comportaments incívics, com ara excés de renou i botellades.

Des d’aquest cap de setmana, la seguretat privada vigilarà de les set de l’horabaixa fins a les cinc de la matinada les tres zones d’acampada, sa Font Coberta, es Pixarells i Marjanor. Un operatiu que estarà actiu tots els divendres i dissabte d’agost i setembre. Vigilaran que s’acompleixi la normativa sanitària i de renous i ús del foc, a més d’evitar que se superin les aforaments permesos.

Els campistes aplaudeixen la mesura, en considerar que trasllada seguretat per gaudir d’uns dies de calma i tranquil·litat a Lluc.

08/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris