X

Degoteig de tancament d’hotels a Eivissa

Dels 10 hotels que té el grup Sirenis, 5 a Eivissa i 5 al Carib, només 2 a Eivissa romanen ara oberts

09/08/2020

Degoteig de tancament d’hotels a Eivissa

El panorama a Port des Torrent és desolador. Dissabte va tancar l’hotel Tui Blue Aura, del grup Sirenis, i fa una setmana ho va fer el Seaview del mateix grup hoteler, aquest últim només va estar obert 7 dies. Un desastre també per a l’oferta complementària de la zona que s’ha vist obligada a tancar. Ara l’únic que roman obert aquí a Port des Torrents és el centre social. D’altra banda, dilluns és previst que tanqui l’hotel Caribe des Canar, a Santa Eulària.

La joia de la corona de Sirenis a Eivissa és el TWIINS, un complex format per dos antics hotels de platja d’en Bossa, el Goleta i el Tres Caravelas. Després de mesos d’obres, i més de 15 milions d’euros d’inversió, ha obert les portes aquest juliol, en una temporada marcada per la Covid-19, oferint el 91 per cent de les seves places, però l’anunci del Govern britànic ha provocat la caiguda de les reserves i el tancament d’alguns dels seus establiments.
Tot i les promocions oferides, l’ocupació al TWIINS no arriba al 30 per cent i no són gaire optimistes. Dels 10 hotels que té el grup Sirenis, 5 a Eivissa i 5 al Carib, només 2 a Eivissa romanen ara oberts.

 

09/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris