X

Creix el nombre de famílies que no volen dur els seus fills a l’escola pel setembre

Es tracta de nuclis familiars on algun dels seus membres forma part del col·lectiu de risc

14/08/2020

Creix el nombre de famílies que no volen dur els seus fills a l’escola pel setembre

Creix el nombre de famílies que es plantegen no dur els seus fills a l’escola per l’increment dels casos de coronavirus a les Illes. Així ho ha assegurat a IB3 Ràdio la Federació d’Assocacions de Pares i Mares d’Alumnes de Mallorca, la Fapa. Es tracta de famílies que tenen algun membre que forma part del col·lectiu de risc i no veuen segur el retorn a les aules per un possible contagi pel virus.

El que reclamen és que els seus fills estiguin escolaritzats, però sense la necessitat d’haver d’anar a les aules i que puguin fer l’ensenyament a distància amb la supervisió d’un professor. La Conselleria d’Educació ja aplica aquest sistema a alumnes que tenen qualque tipus de malaltia i no poden fer les classes presencials. La vicepresidenta de FAPA Mallorca, Cristina Compti, ha explicat als micròfons d’IB3 Ràdio que “s’ha de cercar una solució mitxa per aquelles famílies que ho demanin. No sabem quanta gent té aquesta necessitat, però tenim consultes i hi ha persones preocupades”. Segons Compti, de la mateixa manera que s’ha donat una solució als docents amb risc, també s’ha de donar una solució a les famílies.

Reunió

Les Associacions de Mares i Pares han rebut nombroses consultes de famílies exposant la preocupació pel retorn a les aules dels seus fills. És per això que la Federació que aglutina les Amipas ha demanat una reunió a les conselleries de Salut i Educació per abordar aquesta qüestió.

De moment, la Conselleria de Martí March es remet a dir que la presencialitat és el que volen que marqui el proper curs escolar que començarà el proper dia 10 de setembre.

14/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris