X

Detinguts set joves per apallissar-ne un altre al polígon de Son Rossinyol

La víctima va ser traslladada a l'Hospital de Son Espases amb diverses lesions de consideració

15/08/2020

Detinguts set joves per apallissar-ne un altre al polígon de Son Rossinyol

Imatge d'arxiu. /EUROPA PRESS

Agents de la Policia Nacional han detingut set joves per apallissar-ne un altre després que intervingués en una discussió entre la seva parella i una altra dona al Polígon Son Rossinyol de Palma.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia a Balears en una nota de premsa, entre els detinguts hi ha un menor d’edat; la resta, són cinc homes i una dona d’entre 18 i 20 anys. Se’ls imputa un delicte de lesions i danys.

Els fets es remunten al passat 28 de juny, cap a les 5.00 hores de la matinada, en un carrer del Polígon Son Rossinyol, quan es va produir una discussió entre dues al·lotes. La parella d’una d’elles va intervenir espantant l’altra, que va fugir del lloc.

Posteriorment va tornar amb sis joves per agredir el jove, propinant-li puntades i punyades per tot el cos. En aqueix moment, dos amics de l’agredit van sortir en la seva defensa i van aconseguir detenir l’atac, encara que també van resultar ferits.

La víctima va recriminar als agressors que actuaren en grup, moment en què aquests es van abalançar sobre ell. Va haver de fugir i va ser novament agredit amb punyades i puntades que van provocar que caigués a terra i perdés la consciència. Va ser traslladat a l’Hospital de Son Espases amb diverses lesions de consideració.

Els agressors també van provocar danys de consideració en el vehicle de les víctimes abans d’abandonar definitivament el lloc.

El Grup d’Homicidis de la Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació, i després d’identificar els implicats, va procedir al seu arrest la setmana passada.

15/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris