X

Santa Maria ordena el tancament dels parcs infantils i del mercat municipal arran dels 54 casos de Covid-19

Ja són 54 positius confirmats al municipi, molts d'ells contagiats a reunions familiars o d'amics

21/08/2020

Santa Maria ordena el tancament dels parcs infantils i del mercat municipal arran dels 54 casos de Covid-19

Santa Maria del Camí és un dels municipis que té un major número de positius, 54. L’Ajuntament ha acordat avui posar en marxa un paquet de mesures per evitar l’increment dels contagis. Es tancaran els 10 parcs infantils, es cancel·la el mercat setmanal a partir del diumenge 30 d’agost i s’incrementaran els controls policials a la via pública per vigilar que es compleixen les mesures de seguretat.

Tècnics municipals desinfectaven fa uns minuts els parcs infantils, tot i que l’Ajuntament ha decidit tancar-los al públic de manera immediata. És una de les mesures que han aprovat avui els quatre grups municipals per evitar que els contagis s’estenguin encara més al poble. També s’ha cancel·lat el mercat dels diumenges a partir del 30 d’agost. Aquesta setmana encara se celebrarà, perquè no dóna temps a avisar els placers.

Ja són 54 positius confirmats al municipi, molts d’ells contagiats a reunions familiars o d’amics. Aquest dematí continuaven les proves PCR a les persones que reben la cridada dels rastrejadors de la Conselleria de Salut.

L’Ajuntament també incrementarà la desinfecció dels edificis municipals i no descarta tancar també la piscina, tot i que depèn del que recomanin els tècnics.

21/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris