X

La presència de serps empitjora

Aquest 2020 ja s'han capturat el mateix nombre de rèptils que l'any passat i encara queden un parell de mesos abans que tornin a hivernar

23/08/2020

La presència de serps empitjora

La presència de serps a l’illa d’Eivissa, lluny de solucionar-se, sembla que cada any empitjora. Enguany, ja s’han capturat el mateix nombre de rèptils que l’any passat i encara queden un parell de mesos, mínim, fins que tornin a hivernar. A més, sembla que la presència s’escampa per tota l’illa i també afecta particulars.

La Delegació de la Federació Balear de Caça que ha signat un conveni amb el Consell de l’illa per intentar evitar l’augment d’aquesta espècie, però enguany les coses, lluny de millorar, empitjoren.

Gairebé un miler en 150 trampes i, a vegades, s’han trobat imatges ben curioses, com una serp que va pondre ous en una trampa o exemplars d’una mida ben considerable. I a això cal afegir-hi l’expansió. Sant Carles, Sant Antoni i Sant Josep són zones on s’ha detectat la presència d’aquests ofidis i, en moltes ocasions, a finques particulars. La campanya de captura estarà activa fins a l’octubre o bé, fins que les temperatures davallin.

23/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris