X

Sanitat confirma més de 19.000 casos nous de coronavirus aquest cap de setmana

Catalunya ha prohibit les reunions socials de més de 10 persones

24/08/2020

Sanitat confirma més de 19.000 casos nous de coronavirus aquest cap de setmana

El següent enviament de Remdesivir, l’únic medicament antiviral autoritzat contra la COVID-19, arribarà aquest dimarts. Sanitat ho ha traslladat així durant la roda de premsa on ha comunicat les dades actualitzades de la COVID-19 a Espanya. Més de 19.000 nous casos de positius per coronavirus des del divendres.

405.436 casos de coronavirus arreu d’Espanya d’ençà que començà la pandèmia. El Ministeri de Sanitat ha informat que se n’han confirmat més de 19.000 des de divendres. I en les darreres 24 hores, 2060. Malauradament, ja s’han registrat 28.872 morts per la Covid-19. 96 en els darrers set dies. Preocupació també per la situació de les residències.

Demanat per la tornada a les classes, Simón ha traslladat que l’objectiu és intentar tornar-hi de manera presencial. D’altra banda, amb l’augment generalitzat de casos, tornen les restriccions. Catalunya, per exemple, ha prohibit les reunions socials de més de 10 persones a tot el territori català, tant en l’àmbit privat com en el públic. Comença així l’anomenada, pel president de la Generalitat, Quim Torra, operació setembre.

Múrcia ha anat més enllà. Restringeix les trobades a sis persones i Madrid recomana evitar les interaccions socials que siguin innecessàries. Tot i que un dels seus municipis, Tielmes, sí que s’ha vist obligat a tancar bars, restaurants i parcs per l’avenç del virus.

 

 

24/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris