X

Educació planteja als directors de centres una tornada a l’escola esglaonada

L'objectiu és evitar contagis nous de coronavirus per aglomeracions

25/08/2020

Educació planteja als directors de centres una tornada a l’escola esglaonada

La Conselleria d’Educació ha plantejat un inici del curs esglaonat. La intenció del departament de Martí March és que la incorporació a les aules sigui progressiva per evitar que més de 110 alumnes comencin el mateix dia. D’aquesta manera, es vol evitar que els centres siguin un focus de contagi

En una reunió mantinguda amb els directors de centres de primària i infantil, la Conselleria ha plantejat que les escoles que tenen fins a 700 estudiants matriculats facin la tornada amb un màxim de 5 dies. En els centres de més de 700 alumnes, la direcció disposaria de 10 dies per evitar la propagació de la Covid-19. En els centres d’infantil i primària, els primers a començar serien els alumnes d’entre 3 a 6 anys, tal com ha explicat a IB3 Ràdio la presidenta d’ADIPMA, Joana Maria Mas.

En espera de la reunió que l’Estat i les comunitats autònomes mantindran aquest dijous, Joana Maria Mas ha explicat el plantejament que fa avui la Conselleria d’Educació de l’ús de les mascaretes.

Els directors dels centres també han pogut saber que Salut posarà a la seva disposició un telèfon i correu electrònic per atendre les seves peticions. De moment, es descarta que personal sanitari pugui ser present a les aules.

A més, Educació estudiarà cas per cas els expedients d’aquells alumnes que són considerats de risc o bé que un membre de la seva família ho és i no és convenient que vagin a escola. S’estudiaran aquests casos i es valoraran els informes mèdics que puguin aportar.

25/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris