X

Els teatres municipals de Palma ja tenen la programació de tardor

Un programa que contempla diversitat d'estils musicals

26/08/2020

Els teatres municipals de Palma ja tenen la programació de tardor

Els Teatres Municipals de Palma tenen clar que la cultura és segura. I des del setembre al gener, els escenaris de Xesc Forteza i Mar i Terra acolliran vint-i-un concerts d’estils molt diversos: des de música clàssica fins a la música d’arrel, tot passant per l’òpera, el pop rock i el jazz. També destaca una forta identitat local, la presència d’artistes reconeguts arreu de Mallorca. La programació està formada per dos cicles ja consolidats: el 100% i el de música clàssica.

Per una banda, el cicle 100% aposta per la música d’autor I la música d’arrel i compta amb les actuacions de Xanguito, Pep Suasi o Daniel Higiénico, entre altres. I, per l’altra, els teatres municipals també oferiran actuacions d’òpera I tres concerts en commemoració a Beethoven enguany que se celebren 250 anys del seu naixement.

Seran vint-i-una actuacions durant les quals el públic podrà evadir-se de la realitat, tal com afirma Joan Muntaner, cantant de Xanguito.

Avui migdia s’ha fet la presentació oficial a l’entrada del teatre Xesc Forteza. A l’esdeveniment hi han acudit Antoni Noguera, tinent batle de Cultura de l’Ajuntament de Palma, Miquel Àngel Contreras, director general de Música i Arts Escèniques, i Joan Muntaner, artis ta.

26/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris