X

Comencen les Converses Literàries De Formentor

L'escriptor Cees Nooteboom rebrà el Premi d'aquesta edició de forma telemàtica

18/09/2020

Comencen les Converses Literàries De Formentor

Aquest divendres ha començat a Formentor la 12ena edició de les Converses Literàries. El jurat del Premj Formentor de les Lletres 2020 ha escollit enguany l’escriptor holandès Cees Nooteboom com a guardonat d’aquesta edició. L’acte de lliurament del premi, aquest divendres capvespre, serà virtual per mor de la pandèmia.A partir de les 20h es projectarà un video amb el discurs de l’escriptor.

La crisi de la Covid-19 marca aquesta edició de les trobades. Per primera vegada en la història, el públic no.hi.podrà assistir.presencialment i haurà de seguir els actes a través de la pàgina web de la Fundació Formentor. S’hi han inscrit en total 850 participants.

Fins diumenge es donaran cita a les converses editors i escriptors destacats, com el Premi Nobel de Literatura, J. M. Coetzee.

El director de la Fundació Formentor, Basilio Baltasar, ha dit que la decisió de no suspendre l’esdeveniment, tot i les dificultats, respon a la voluntat se refermar el seu compromís amb la cultura i la literatura.

18/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris