X

Conscienciació però amb confusió: així estrena Arquitecte Bennàzar les restriccions sanitàries

L'Ajuntament de Palma destacat l'"alt grau de compliment" de les mesures, mentre carrers i bars es buiden a unes barriades amb molta vida

19/09/2020

Conscienciació però amb confusió: així estrena Arquitecte Bennàzar les restriccions sanitàries

La zona sanitària d’Arquitecte Bennàzar ha passat la prova. Després de la primera jornada de restriccions, a les quatre barriades afectades (Son Fortesa Sud i sengles parts de Son Oliva, Arxiduc i Plaça de Toros) s’han notat molts canvis en la vida urbana. Hi ha més silenci, voravies més buides, manco cotxes circulant i s’hi pot aparcar amb més facilitat, perquè molta gent -diuen els veïnats- ha partit a segones residències.

Tot i que l’estampa permet observar que hi ha molta conscienciació entre els residents, també destaca la confusió de nombrosos veïnats que no saben si estan afectats per la zona d’aïllament o no tenen clar quins carrers hi estan inclosos. També hi ha despistats que han anat a comprar al supermercat de sempre, encara que ara estigui dins de l’àrea restringida.

No obstant això, l’Ajuntament de Palma ha assenyalat que hi ha hagut un “alt grau de compliment” de les restriccions ordenades per la Conselleria de Salut. Així ho ha explicat a IB3 Notícies el coordinador del Districte Nord de Cort, Miquel Àngel Barceló, qui també ha afirmat que la gran majoria de negocis va tancar les portes a les deu de la nit.

Durant el dissabte, les forces policials no s’han deixat veure per les barriades afectades. Els residents també han destacat, sorpresos, la manca de controls per entrar a la zona aïllada o per sortir-ne.

19/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris