X

S’aproximen unes festes atípiques per mor de la pandèmia

Els ajuntaments es plantegen què fer per Tots Sants, Nadal o la colcada dels Reis

24/09/2020

S’aproximen unes festes atípiques per mor de la pandèmia

La decisió de l’Ajuntament d’Inca de suspendre el Dijous Bo quan encara queda més d’un mes perquè se celebri per evitar aglomeracions fa pensar en què passarà amb altres esdeveniments assenyalats del calendari.

El primer festiu marcat en vermell és el dia de Tots Sants. Ajuntaments com el de Llucmajor ja han decidit com serà el dispositiu al cementiri mentre esperen instruccions del Govern. Segons el regidor Gabriel Rojo, habilitaran totes les entrades perquè els assistents puguin entrar per aquella que estigui més prop de la seva tomba, vigilaran els aforaments i recordaran per xarxes socials l’obligatorietat de dur mascareta i guardar la distància social.

Si anam un poc més enfora, ja ens trobam amb Nadal. Per l’encesa dels llums, l’Ajuntament de Palma vol evitar aglomeracions i, per això, enguany proposa diversos actes descentralitzats i, fins i tot, es planteja plataformes virtuals… Una alternativa atípica que convenç els palmesans.

Per la colcada dels reis d’Orient, Cort proposa dos escenaris en cas que no es pugui celebrar com cada any a causa de la pandèmia. Una versió sense públic i una altra enregistrada en vídeo que mostri l’arribada dels reis a Palma. L’Ajuntament de Palma encara no ha decidit què farà engany per la tradicional festa d’any nou.

24/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris