X

Desenes d’afectats per la fallida de Dentix denuncien tractaments interminables

Es calcula que hi ha 100.000 afectats a Espanya, 6.000 dels quals a les Balears

07/10/2020

Desenes d’afectats per la fallida de Dentix denuncien tractaments interminables

Devers 6.000 persones a Balears es troben afectades per la fallida de Dentix (100.000 a tot Espanya). La clínica dental ha presentat concurs de creditors i molts de pacients no saben si podran acabar el tractament. En molts casos, denuncien, són tractaments que s’han allargat inexplicablement. I també es queixen que la clínica cancel·la reiteradament les cites amb els pacients.

Des de l’associació de consumidors Consubal recomanen que, si s’ha cancel·lat un tractament, intentin cancel·lar el crèdit amb l’entitat financera que el tinguin. I si ja han acabat de pagar, que ho denunciïn. També remarquen la importància de demanar a Dentix l’historial mèdic on consti fins on ha arribat el tractament.

A la Direcció General de Consum han arribat 254 reclamacions i n’esperen més. El director general, Félix Alonso, recomana als afectats que s’adhereixin a qualsevol de les plataformes organitzades per fer força de manera conjunta davant la justícia.

Molts dels clients havien arribat a la clínica atrets per les facilitats de finançament. Al col·legi de dentistes de Balears lamenten que això perjudica la imatge dels professionals. Per això demanen que canviï la Llei de Publicitat i reguli la sanitària: “Que sigui al màxim de verídica i no inciti al consum”.

Dentix té clíniques a Mallorca, Menorca i Eivissa.

07/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris