X

L’ascensor panoràmic de Lloret podria tornar a funcionar a final d’any

L'Agència de Disciplina Urbanística el va precintar perquè els terrenys que ocupa no tenen aprovat l'interès general per part del Consell de Mallorca

07/10/2020

L’ascensor panoràmic de Lloret podria tornar a funcionar a final d’any

L’ascensor panoràmic que connecta la part alta del poble de Lloret amb l’escola i l’aparcament públic podria tornar a funcionar a final d’any. Ara roman precintat per l’Agència de Disciplina Urbanística per mor d’una denúncia.

L’obra la va fer el Consell i des del 2019, la mateix institució el va haver de presintar. Ara la Comissió Insular d’Urbanisme ha informat favorablement sobre el projecte conjunt d’aparcament dels solars on s’ubica l’ascensor, l’aparcament de l’escola.

L’aparcament i l’ascensor forma part d’un projecte de mobilitat urbana que ha de donar servei tant a l’escola com servir d’aparcament dissuasiu.

L’ascensor inicialment, es va construir per eliminar les barreres arquitectòniques del centre educatiu i l’aparcament públics, però es va precintar arran d’una denúncia, i la mateixa administració que el va construir el va haver de tancar. Als veïnats no els queda altre remei que pujar i baixar per les empinades escales si volen accedir a la part baixa de la Riba. L’Ajuntament pensa que el darrer informe urbanístic possibilitarà l’interès general i en pocs mesos el projecte es podrà acabar del tot i donar els serveis per als quals es va dissenyar.

07/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris