X

La pandèmia ha malmès el 13% del teixit empresarial de Menorca

El Consell ultima una eina informàtica que analitzarà en temps real la situació econòmica de l'illa

07/11/2020

La pandèmia ha malmès el 13%25 del teixit empresarial de Menorca

La crisi de 2008 va destruir un terç del teixit empresarial de Menorca. L’actual de moment ha tocat greument al 13%. Però és menys del que s’esperava en un inici. La pandèmia va esclatar en un moment de desacceleració i d’incertesa econòmica a l’illa per l’impacte que el Brèxit tindria sobre el sector turístic. Durant l’estiu, l’illa s’ha redescobert com un territori natural segur i els visitants nacionals han acabat salvant la temporada. Per tant, segons els economistes, a Menorca la crisi econòmica del coronavirus no és tan greu com es preveia inicialment quan va esclatar la pandèmia. La situació es va analitzar divendres vespre al Cercle Artístic de Ciutadella.

L’hivern es presenta incert pel que fa al consum. I la recomanació principal als empresaris és que comencin ja a preparar la temporada vinent, no dependre tant dels touroperadors i aprofitar les noves oportunitats.

Per a encarar el futur el Consell ultima una eina informàtica que analitzarà en temps real la situació econòmica de Menorca

 

07/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris