X

Guia de lectures per a la igualtat

Les biblioteques de Calvià han elaborat aquest catàleg que inclou uns 200 llibres de temàtica feminista i LGTBI

28/11/2020

Guia de lectures per a la igualtat

Les Biblioteques de Calvià han elaborat una guia de lectura que recull uns 200 llibres relacionats amb la igualtat. Ja es pot consultar a través de les xarxes socials. L’han publicada aquesta setmana, coincidint amb el 25-N, dia contra la violència masclista.

Novel·les per a adults, llibres infantils, assajos o còmics. L’espai Biblioigualtat, de la Biblioteca de Cas Català, Illetes i Bendinat inclou tota classe de llibres, la majoria de temàtica feminista i alguns d’LGTBI. Enguany, compleix un any. Ara, han publicat una guia de lectura digital que inclou uns 200 títols i que s’anirà ampliant. Entre les recomanacions, “La Ciutat de les Dames”, de Christine de Pisan.

Aquest espai va començar amb unes prestatgeries per exposar-hi els llibres d’il·lustracions feministes, que ara tenen molt d’èxit. L’objectiu és, des de nins, fomentar l’educació amb igualtat.

A més de tenir aquest espai, les biblioteques de Calvià es comprometen a incloure en tot el seu catàleg una bona representació de dones escriptores.

28/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris