X

El Govern justifica l’enduriment de les restriccions a Menorca per l’empitjorament de la situació sanitària

Les noves restriccions limiten a 6 persones en lloc de 10 a les trobades a l'exterior

13/12/2020

El Govern justifica l’enduriment de les restriccions a Menorca per l’empitjorament de la situació sanitària

EFE

Menorca puja de nivell d’alerta sanitària i tindrà noves restriccions a partir de dimarts. Així ho han anunciat aquest dissabte la consellera de Salut, Patrícia Gómez, i la presidenta del Consell, Susana Mora, després de la reunió telemàtica que han mantingut amb Francina Armengol. El Govern justifica l’enduriment de les restriccions per l’empitjorament de la situació sanitària.

Menorca pujarà del nivell 2 al 3 dels quatre nivells decretats pel Govern de mesures de protecció per la covid-19. L’Administració considera que el risc de contagi ha passat de mitjà a alt a l’illa després de l’increment de casos en les darreres setmanes.

Les noves restriccions limiten a 6 persones en lloc de 10 a les trobades a l’exterior, i o la reducció de la capacitat dels bars i restaurants en funció del nivell de risc que hi tinguin associat. Les cerimònies de culte queden limitades a 20 persones a l’interior amb una cabuda màxima del 30% i a l’exterior s’acoten a 40 persones.

Les mesures estaran en vigor fins al 28 de desembre, amb l’excepció dels dies assenyalats de Nadal. A Menorca en les darreres hores s’han notificat 6 nous contagis que eleven a 138 els casos actius de covid 19.

13/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris