X

Comença el cribratge massiu a Inca

Els primers inquers que es podran fer els tests, dilluns i dimarts, són els residents a la zona 1, les barriades més pròximes a les entrades des de Palma.

21/12/2020

Comença el cribratge massiu a Inca

Inca és un dels municipis de Mallorca on també s’han incrementat considerablement el nombre de nous casos de Covid-19, a banda de Muro, Sa Pobla, Pollença o Lloseta, entre altres. Per aquest motiu, a partir d’aquest dilluns es faran tests massius a la població amb tests d’antígens i de manera voluntària.

Les proves es fan al Palau Municipal d’Esports. S’han preparat 10 línies d’atenció per agilitzar la realització d’aquests tests i s’atendrà la població entre les 9h del matí a les 18h de l’horabaixa.

S’ha dividit el municipi en diferents zones i cada una d’elles tendrà un dia concret per fer-se les proves. Els ciutadans tindran 8 dies per fer-se les proves d’antígens i han estat distribuïts en funció de l’adreça de la residència. Els primers inquers que es podran fer els tests, dilluns i dimarts, són els residents a la zona 1, les barriades més pròximes a les entrades des de Palma, delimitades per les avingudes des Raiguer, des Pla i del tren.

La segona tongada, la zona 2, afecta l’àrea delimitada pels carrers del Comerç, Major i del Bisbe Llompart i estan citats els dies 23 i 24, aquest dia només fins a les 4.

La zona 3 està delimitada pels carrers de la Sirena, d’Hostals i dels Garrovers. Les proves es realitzaran el dia de Nadal fins a la una del migdia i la segona festa.

Per últim, la zona 4 correspon al sector nord de la ciutat i les proves es faran diumenge 27 i dilluns 28 de desembre.

També se la podran fer els treballadors del municipi tot i no ser-ne residents.

El batle d’Inca, Virgili Moreno, ha fet una crida a la responsabilitat perquè tots els majors de 16 anys es facin la prova i així poder controlar la pandèmia.

21/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris